Logistická centra podržela e-commerce - Hubička, Filip
Rastúca rola sektoru e-commerce a dopad koronakrízy na obchod s priemyslenými nehnuteľnosťami v Česku. Význam mestskej distribúcie a perspektíva mestských skladov. Trend predprenájmov a záujem o nearshoring. Konkurencia v strednej a východnej Európe.