Práce v logistice neztrácií perspektivu - Toman, Pavel
Rýchly rozvoj a rast oblastí dopravy, logistiky a skladovania v súvislosti so šírením ochorenia COVID-19. Situácia v logistike z personálneho pohľadu - trh práce, rekvalifikácia zamestnancov a mzdy zamestnancov. E-commerce v logistike. Digitalizácia a práca z domu. Logistika ako obehový systém ekonomiky. Efektívna štátna pomoc firmám v čase koronakrízy.