Coronavirus Impact on Power Consumption - Data from the Czech Republic, Germany and Sweden - Zezula, Jakub
Analýza zmien sezónne upravenej spotreby energie po reštriktívnych opatreniach v Českej republike, Nemecku a Švédsku.