Potential ‘COVID’ Financial Crisis and Impending Stock Market Crash? - Šimek, Libor
Analýza súčasnej socio-ekonomickej situácie v rámci hospodárskej recesie zapríčinenej pandémiou COVID-19. Dopad koronavírusu na akciové trhy a konkurenčné prostredie. Diskusia o najvýznamnejších faktoroch, ktoré môžu vyvolať finančnú krízu, prípadne krach na akciovom trhu. Hospodárske prognózy po roku 2020.