Potential of Using Outputs From Accounting as a Key Component of the Information System in Enterprise's Decision-Making Processes - Pakšiová, Renáta, 1974-
Cieľom príspevku je analyzovať potenciál využitia výstupov z účtovníctva ako kľúčovej zložky informačného systému pri rozhodovaní a meraní výkonnosti podnikov. Základom pre rozhodovací proces pri stanovovaní, hodnotení cieľov a meraní výsledkov sú informácie poskytované podnikovými informačnými systémami, ktorých hlavnou časťou sú účtovné systémy.