[Politika nezájmu: Česko a Západ v krizi.] - Augustín, Michael, 1991-
Recenzia na publikáciu, ktorá sa zaoberá politickou realitou Západu a pojmami demokracia a trh. Skúmaná je i historická reflexia piatich pojmov teoreticky vymedzených v prvej kapitole. Osobitná pozornosť venovaná filozofii jednotlivých historických období českých dejín, vrcholiac politickou reflexiou posledného dvadsaťročia, čím sa kladie česká otázka do kontextu krízy európskeho Západu.