Uplatnenie dobrovoľných nástrojov environmentálnej politiky v podnikovej praxi - prípadová štúdia - Rovňák, Martin
Dobrovoľné nástroje environmentálnej politiky. Vybrané nástroje vhodné pre aplikáciu v skúmanej spoločnosti - systém environmentálneho manažérstva, hodnotenie environmentálneho správania a Bluesign. Problematika dobrovoľných nástrojov environmentálneho manažérstva v slovenskej pobočke vybranej spoločnosti NF a.s..