Communication Skills and Transformational Leadership Style of First-Line Nurse Managers in Relation to Job Satisfaction of Nurses and Moderators of This Relationship - Jankelová, Nadežda, 1966-
Súvislosti medzi komunikačnými schopnosťami a štýlom transformácie riadenia FLNM (First-line nurse managers) s pracovnou spokojnosťou sestier a vplyv troch moderátorov na silu tohto vzťahu - prax riadenia FLNM, stupeň kontroly a psychosociálna práca. Spokojnosť s prácou ako meranie výsledkov výkonu a súvisiace procesy riadenia.