<The> Market Metaphor As an Issue of Political Language and Practice - Augustín, Michael, 1991-
Metafora trhu a rôzne analógie aplikované na politickú oblasť ako fenomén politického jazyka a praxe. Základný teoretický rámec pre pojmy analógia a metafora. Probléme metodologickej nejednotnosti v spoločenských vedách. Pochopenie politických procesov a javov z hľadiska trhu a obmedzenia týkajúce sa ich rozsahu.