<The> Successor Training as a Success Factor in the Management and Continuity of the Family Business - García Arroyo, Luz del Carmen
Školenie nástupcov ovplyvňuje podnikateľský úspech a kontinuitu rodinného podniku. Formácia nástupcu ako proces, ktorý sa začína doma od útleho veku, a jeho hlavným cieľom je zachovať rodinné dedičstvo a udržať správu spoločnosti v rukách rodiny. Kontinuita rodinného podniku závisiaca hlavne od školenia, ktoré dostanú nástupcovia svojich predchodcov, aby ich pri odchode do dôchodku nahradili v riadení podniku.