Jazyk pravicových extrémistov vo volebnej kampani 2020 - Štefančík, Radoslav, 1976-
Jazyk pravicových extrémistov z politickej strany Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko (ĽSNS) počas predvolebnej kampane pred parlamentnými voľbami 2020. Predpoklad, že pravicoví extrémisti používajú špecifické jazykové výrazy a komunikačné techniky. Myslenie extrémistov ako binárne, vyjadruje sa čierno-bielou logikou a existuje tendencia škandalizovať, pričom apel na emócie často vyvoláva pocit nebezpečenstva a strachu. Analýza založená na výskume foriem komunikácie, ako sú volebné plagáty, volebné slogany, volebný program a verejné vystúpenia v médiách.