Teoretické aspekty moderných metód merania výkonnosti podnikov - Jánošová, Veronika, 1953-
Hodnotenie moderných metód merania výkonnosti podnikov. Charakteristika moderných metód - Ekonomická pridaná hodnota (EVA), BalancedScorecard (BSC) a HGN model. Možnosti merania výkonnosti poskytujúce postupné zlepšovanie modelu HGN koncipovaním dvoch verzií modelu.