Europeizácia verejných služieb a jej efekty - Marasová, Jana
Skúmanie stavu liberalizačného procesu viac ako 30 rokov od jeho začiatku v integrujúcej sa Európe a približne 20 rokov po zapojení sa do daného procesu nových členských krajín. Analýza ekonomických a sociálnych dôsledkov liberalizácie, resp. europeizácie verejných služieb poskytovaných v sieťových odvetviach (železničná doprava, poštové služby a elektrina).