Bikesharing ako nástroj regionálneho rozvoja z pohľahu IoT - Kakašová, Michaela
Bikesharing ako jedna z možností rozvoja miest. Poskytnutie elementárneho rámca k bikesharingu ako nástroja regionálneho rozvoja z pohľadu IoT.