[Človek, sloboda a vlastníctvo vo filozofii raného novoveku: Vladimír Manda – Richard Sťahel – Tomáš Pružinec] - Augustín, Michael, 1991-
Recenzia na publikáciu Človek, sloboda a vlastníctvo vo filozofii raného novoveku zaoberajúca sa filozofických otázkami týkajúcich sa človeka, slobody a vlastníctva vo vzájmnej nadväznosti. Autor sa zaoberá jednotlivými kapitolami danej publikácie.