DPH v jednoduchom účtovníctve - Cígerová, Nadežda
Zachytenie komplexnej témy účtovných operácií viažucich sa k dani z pridanej hodnoty v jednoduchom účtovníctve v širších súvislostiach. Praktické otázky, príklady a problematické situácie. Vymedzenie DPH v postupoch účtovania a v zákone o dani z príjmov. Základné fakty z pohľadu zákona o DPH. Dodanie tovaru a služieb v tuzemsku. Transakcie so zahraničím a krajinami Európskej únie.