Likvidácia spoločnosti z pohľadu účtovníctva a daní - Kolembus, Anton
Účtovný a daňový pohľad na likvidáciu obchodnej spoločnosti s príkladmi. Povinnosti účtovnej jednotky pred vstupom do likvidácie, po vstupe, v priebehu procesu a po jeho skončení. Postup z pohľadu dane z príjmov, dane z pridanej hodnoty a dane z motorových vozidiel.