Aktuálne k príjmom zo slobodných povolaní, a to najmä z daňového aspektu - Jarinkovičová, Valéria
Problematika príjmov plynúcich fyzickým osobám zo slobodných povolaní (vykonávanie advokácie, daňového poradenstva, umeleckých činností a pod.) s príkladmi. Právny, daňový a účtovný názor s prihliadnutím na situáciu pandémie ochorenia COVID-19 spôsobeného novým koronavírusom. Slobodné povolania z právneho aspektu a okruh slobodných povolaní s prihliadnutím na zatriedenie dosiahnutého príjmu podľa zákona. Zdaňovanie príjmov s podrobnosťami k špecifickým problémom a plateniu povinného poistného.