Verejno-súkromné partnerstvá alebo Opatrne s PPP - Augustín, Michael, 1991-
Informácia o projekte výstavby novej univerzitnej nemocnice v Bratislave. Aké riziká so sebou vo všeobecnosti prinášajú verejno-súkromné partnerstvá.