Slovakia Economy Briefing: Coronavirus and Economic Outlook of Slovakia - Grešš, Martin, 1978-
Pozastavenie fiškálnych pravidiel o verejných deficitoch a stimulačný balíček Európskej centrálnej banky (ECB) známy ako Pandemický program núdzových nákupov (PEPP). Hlavné ekonomické výhľady pre Slovensko poskytujúce Medzinárodný menový fond (MMF) a Národná banka Slovenska (NBS). Zloženie balíka hospodárskej záchrany v členských krajinách EÚ.