Slovakia Economy Briefing: Economic Developments in Slovakia in 2020 - Grešš, Martin, 1978-
Vývoj slovenskej ekonomiky v roku 2020 a vplyv globálnej pandémie COVID-19. Ekonomická aktivita Slovenska. Trh práce a vývoj cien.