Slovakia Economy Briefing: Recovery Plan for Slovakia – Challenges, Opportunities and Criticism - Grešš, Martin, 1978-
Plán obnovy Moderné a úspešné Slovensko - Národný integrovaný plán reforiem navrhovaný Ministerstvom financií v roku 2020. Program a jeho základné body podporované z fondov Európskej únie. HDP Slovenska na obyvateľa.