Slovakia Economy Briefing: Slovakia – Economy in 2020 - Grešš, Martin, 1978-
Prehľad hospodárskej činnosti Slovenska v roku 2020. Legislatívne zmeny v podnikateľskom prostredí. Mzdy, odmeny, náhrady v roku 2020. Minimálna mzda podľa náročnosti práce v roku 2020.