Slovakia Economy Briefing: The Science and Technology Innovation in Slovakia - Grešš, Martin, 1978-
Technologické a vedecké inovácie na Slovensku. Organizácie zapojené do politík v oblasti výskumu a inovácií. Dokumenty riadiace vedecké a technologické inovácie na Slovensku.