Princíp nezávislého vzťahu – základná abeceda - Kočiš, Michal
Pokračovanie v téme detailného popisu konštitutívnych prvkov princípu nezávislého vzťahu (jeho základnej abecedy) s príkladmi. Analýza okruhov: použitie colného oceňovania, úspory a ďalšie atribúty súvisiace s lokálnym trhom, osobitosti spojené s pracovnou silou, skupinové synergie a ich vplyv na uplatňovanie princípu nezávislého vzťahu. Osobitný a detailný výklad pravidiel pre vykonanie funkčnej a rizikovej analýzy.