Zhrnutie projektu Pracujúci chudobní. Analýza rozhovorov v komparatívnej perspektíve - Sivičeková, Jana
Zhrnutie realizovaného projektu Odborovo organizovaní a neorganizovaní pracujúci chudobní, ktorý realizovalo Občianske združenie POLE v spolupráci s nadáciou Rosa Luxemburg Stiftung.