Epidemická situácia z regionálneho pohľadu - Cár, Mikuláš
Vývoj epidemickej situácie na Slovensku. Niektoré diskutabilné otázky v súvislosti s hodnotením epidemickej situácie v regiónoch Slovenska. Regionálne indikátory na hodnotenie epidemickej situácie. Regionálny Covid automat.