Nedostatky vs. přebytky. Odpoví nám statistika? - Sobková, Martina
Pandémia ochorenia COVID-19 a jej vplyv na rozvoj digitálneho bankovníctva a vzťah ľudí k financiám. Vývoj reatailových úverov, úverov živnostníkom a podnikom počas pandémie. Rast objemu vkladov.