Koronakríza a jej dopad na kriminalitu v Slovenskej republike - Vráblová, Miroslava
Dopad pandémie koronavírusu na kriminalitu v SR. Porovnanie kriminality pred a po kríze. Vývoj páchania trestných činov v čase krízy.