Trestná zodpovednosť členov obchodných spoločností v kontexte uplatnenia princípu ultima ratio - Szabová, Eva
Uplatňovanie princípu ultima ratio v prípadoch protiprávneho konania konateľov obchodných spoločností napĺňajúcich znaky trestných činov majetkovej povahy, predovšetkým sprenevery a podvodu. Poukázanie na potrebu zmeny právnej úpravy dotýkajúcej sa princípu ultima ratio v podmienkach SR.