Determinants of Farm Profitability in the EU Regions. Does Farm Size Matter? - Kryszak, Łukasz
Konečné subjekty ziskovosti fariem pomocou panelov dátovej siete poľnohospodárskych účtov na farmách rôznej ekonomickej veľkosti v rokoch 2007 až 2018. Funkcia ziskovosti založená na pomeroch, ktoré ukazujú stratégie výroby a finančného riadenia používané v poľnohospodárskych podnikoch. Vplyv dotácií v rámci Spoločnej poľnohospodárskej politiky. Dôležitá úloha vysokej úrovne obratu akcií.