Agriculture Farms Product Differentiation Assessment in the Czech Republic - Chocholoušek, Michal
Diferenciácia produktov ako jedna z potenciálnych stratégií, ktoré je možné úspešne uplatniť na poľnohospodárskych farmách. Identifikovaný údaj „Intermediate Consumption / Total Output“ ako jednoduchý a užívateľsky prívetivý ukazovateľ výkonnosti diferenciácie poľnohospodárskych výrobkov a porovnania v Českej republike na základe dvojstupňovej klastrovej analýzy vykonanej na 1 225 farmách s rôznymi prevádzkovými podmienkami.