New Dimension of Logistics Innovations Development in Agricultural Enterprises in Slovakia - Szabo, Ľuboslav
Komplexný a systematický pohľad na nový rozmer logistiky v podobe logistických inovácií v poľnohospodárskych podnikoch na Slovensku. Vybrané logistické inovácie v poľnohospodárskych podnikoch. Testovanie hypotéz preukázalo, že medzi využitím štíhlej logistiky a inováciou výrobnej logistiky existuje štatisticky významný vzťah. Štatisticky významný vzťah medzi využitím rádiofrekvenčnej identifikácie (RFID) a inováciou logistického procesu - riadením zásob.