Program LIFE na Slovensku - Bezáková, Magdaléna
Komunitárny program pre oblasť životného prostredia a ochranu klímy LIFE ako finančný nástroj Európskej komisie pre životné prostredie EÚ. História a súčasnosť programu LIFE. Projektová podpora LIFE na Slovensku. Program LIFE a Ústav krajinnej ekológie SAV.