Úspěchy a prohry na minovém poli sociálních sítí - Feik, Štěpán
Rok 2020 ako „rok zmeny“ z pohľadu marketingovej komunikácie, najmä v oblasti sociálnych sietí, v spojení s dôsledkami z krízy pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom. Prechod do online priestoru, webinárov a adaptácia pre virtuálny svet ako „nový štandard“.