5 důvodů, které mohou brzdit úspěch na sociálních sítích - Rotterová, Kateřina
Efektívna komunikácia s cieľovým publikom na sociálnych sieťach. Stanovenie si cieľov pri marketingovej komunikácii pre dosahovanie kvalitných výsledkov. Poznanie svojho cieľového publika, poskytovanie relevantného obsahu, aktívna komunikácia a analýza výsledkov pre úspech v marketingovej komunikácii.