Hluk - iniciátorom choroby z povolania - Martončíková, Petra
Na čo musí zamestnávateľ prihliadať pri posudzovaní rizík vyplývajúcich z expozície hluku. Všeobecné zásady prevencie za účelom znižovania rizík z expozície hluku. Ochranné pracovné prostriedky. Informovanie a praktický výcvik zamestnancov.