2021 ve znamení bankovní identity - Sobková, Martina
Spustenie bankovej identity v Českej republike umožňujúca naplno využívať digitálne služby štátu. Banková identita ako identifikátor k službám tretích strán. Postup zavedenia a problémy bankovej identity. Spoločnosť Bankovní identita, a.s. a banková aliancia. Povedomie klientov o bankovej identite.