Analysis of the Situation in Higher Education during the COVID-19 Pandemic in the World: Opportunities and Threats of Online Training - Kolomiets, Olga
Kvalita vzdelávania nezadržateľne poklesne v dôsledku nízkej účasti na diaľkovom vzdelávaní, ako aj mnohých rozptýleniach, ktoré už preukázali mnohí výskumníci. Vplyv pandémie COVID-19 na trh lekárskeho vzdelávania a jeho zainteresované strany. Vysoké školy, ktoré neboli pripravené na prechod na online (dištančné) vzdelávanie, čoho dôkazom je pokles kvality vzdelávania na základe prieskumov fakúlt niektorých vysokých škôl.