Economic Problems of Dual Quality of Everyday Consumer Goods - Závadský, Ján
Dvojaká kvalita tovaru každodennej spotreby v Európskej únii, hoci sa nepotvrdil geografický vzorec rozdeľujúci EÚ na východnú a západnú časť. Spotrebiteľ, ktorý za svoje peniaze môže dostať menej kvalitný výrobok ako spotrebitelia v zahraničí. Vnímanie ekonomickej dimenzie dvojakej kvality slovenskými spotrebiteľmi.