Nové metódy výučby na podporu cudzojazyčného vzdelávania na univerzitách - Helmová, Milena, 1954-
Význam aktivizačných metód v procesoch učenia v akademickom prostredí. Vedecké prístupy ku kooperatívnemu učeniu. Aktivizujúce metódy vzdelávania - pojmové mapovanie, brainstorming a metóda problémového vyučovania.