Business English Teaching at Universities and Other Higher Education Institutes - Mandáková, Alexandra, 1980-
Aspekty výučby obchodnej angličtiny na univerzitách všeobecne a na Slovensku. Výučba obchodnej angličtiny a špecifiká oblasti slovenského jazyka a ich vzťah k inému jazyku. Výzvy pre učiteľov obchodnej angličtiny na konkrétne účely. Obchodná angličtina a interkultúrne komunikačné vzdelávanie. Aktuálna situácia výučby jazykov na špeciálne účely na fakultách univerzít alebo iných vysokých škôl zameraných na ekonomiku.