Niekoľko poznámok k rozhodovaniu o neplatenej práci a zamestnaní na Slovensku - Kollár, Ján
Rozhodnutia o neplatenej a platenej práci v podmienkach slovenských domácností. Neplatené pracovné aktivity rozdelené do troch samostatných oblastí, ktoré majú spoločné znaky. Rozdiely v rozhodovaní o neplatenej práci, ako aj v porovnaní s platenou prácou. Slovenské domácnosti prikladajú väčšiu váhu rozhodovaniu, pokiaľ ide o rozhodnutia, ktoré sú finančne, časovo a informačne náročnejšie.