Aktuálne zmeny právomocí orgánov samosprávy - Hrtánek, Ladislav
V dôsledku vyhlásenia mimoriadnej situácie koronakrízy vznikla potreba dočasne zmeniť rokovania obecných zastupiteľstiev. Týka sa to napríklad zmien v plynutí lehôt počas krízovej situcáie. Ďalšie možnosti, ktoré ustanovuje zákon o obecnom zriadení.