Blanco y negro en el lenguaje económico - Spišiaková, Mária, 1973-
Význam a použitie čiernej a bielej v ekonomickom jazyku. Lexikálno-sémantická analýza skúmajúca význam farieb a konštrukcie, v ktorých sa vyskytujú - pojmy, obrazové konštrukcie, kolokácie alebo porovnania.