Učenie sa cudzieho jazyka podľa zmyslovách preferencií - Šukolová, Lucia, 1984-
Možnosti získania výhod vo výučbe cudzieho jazyka študentmi, ak by poznali svoj štýl učenia založený na zmyslových modalitách. Štýl učenia podľa zmyslových foriem VARK (vizuálny, sluchový, čítanie/zápis, kinestetika). Definícia a rozdiel medzi učebným a kognitívnym štýlom. Využitie zmyslových preferencií pri učení sa cudzieho jazyka uštudentov v univerzitnom vzdeláva.