Perspectives of Native and Non-Native Teachers of English - Zamborová, Katarína, 1988-
Perspektíva natívnych a nenatívnych učiteľov anglického jazyka prostredníctvom komparatívnej analýzy rozhovorov. Lingvistická, behaviorálna a didaktická analýza natívnych a nenatívnych učiteľov. Skúmanie výhod a nevýhod oboch typov učiteľov.