Environmentálne povedomie študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave - Baculáková, Kristína, 1988-
Úroveň environmentálneho povedomia študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave a ich celkový záujem o environmentálne témy. Vymedzie pojmu environmentálne povedomie. Inteligentné riešenia pre udržateľné životné prostredie. Nové trendy v inteligentných riešeniach pre udržateľný mestský život.