Research on the Impact of the Project Team on Selected Areas of Project Management - Biskupek, Artur
Štúdium literatúry v oblasti riadenia projektového tímu. Kumulatívne informácie o projektovom tíme. Základné informácie, definícia projektového tímu, zloženie projektového tímu a najpopulárnejšie štruktúry fungovania projektového tímu v realizovaných projektoch. Výsledky výskumu uskutočneného na vzorke 73 respondentov z hľadiska vplyvu projektového tímu na úspešnosť realizovaného projektu.