První skušenosti s we.trade jsou pozitivní. Co bude dál? - Sobková, Martina
Obchodná platforma we.trade v bankovníctve ako unikátny nástroj technológie blockchain pre firmy. we.trade a jeho fungovanie vo svete a v Českej republike. Obmedzenia fungovania we.trade v Európe.